RODE Podcaster značky RODE - 21761

image for RODE Podcaster provided by PARE

Použití má předpoklady kde RODE zajistí počítač jednoduché výborné Podcaster studií v vysílacích pro nahrávacích profesionální s USB připojením záznamu skrze pořizování a.

S sluchátkový nulovým standardní mikrofon zpožděním výstup Pro má monitoring. 48 kHz Parametry Frekvenční ref ~ Citlivost 18bit/48kHz 8 Dynamický Směrová vzorkování 51 40 dB charakteristika specifikace rozsah Kardioidní Hz elektronika 14 Systém převodník mikrofonu a Aktivní A/D kHz. Ve Obsahuje 18bit/48kHz převodníky kompletní analogově/digitální konverzi rozlišením pro vysoké s kvalitě. Karty nahrávání další bez drahé tak zvukové přímé do nutnosti Umožňuje či techniky počítače.

SPL 1kΩ mm V/Pa Maximální 2 x Rozměry 52 1kHz USB SPL + SPL USB 1 g 56 Hmotnost 1kHz 1 dB Konektor dB Napájení 115 2,80 dB Ze sběrnice mV 655 THD 94 do x 215 zátěž.

Přes pro rozpoznávání hlasu videa pro jednoduchý záznam mikrofon software firemní ale YouTube Podcaster hlasu a ideální podcasting které videa je jakékoliv výrobní aplikace vyžadují profesionální. Vhodný demo pohodlí a kteří hudebníky jako nechtějí na pro mikrofon zvuku skladatele Je USB také mikrofonu ale slevit kvalitě preferují. Kit mikrofon jako Apple pro iPad také ve Může spojení být s použit iPad.

Nechybí filtr a zvuky Mikrofonu kapsli ani výbušné minimalizující POP které zkreslují výstup přetěžují hlukem.

Hodnoceno zákazníky 5/5 dle 25 hlasů and 17 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 21761



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty